Pretraži

„LJUBAV MI NIJE FOKUS“: Valentina Nikolić u najnovijem Hot ID-ju otkrila emotivni status, pa priznala šta joj je na PRVOM MESTU (VIDEO)

IDJShow
0
valentina nikolić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Od samog početka IDJShow-a istakla se svojom jedinstvenošću, a sada je Valentina Nikolić otkrila nepoznate detalje o sebi.

Valentina je ove godine najmlađa finalistkinja u takmičenju, a pre nekoliko emisija je proslavila svoj 18. rođendan uz svoje kolege i prijatelje iz show-a. Iako nije otrkila šta je poželela za rođendan, ona ne krije da joj je najveća želja od detinjstva da se ostvari u muzičkim vodama.

Iako pripada timu Darka Dimitrova, nije tajna da je Valentina jedan od Reljinih favorita, te on ne propušta priliku da iz emisije u emisiju pohvali njen napredak. Nju smo sada imali priliku da vidimo u najnovijem izdanju emisije Hot ID, gde je otkrila svoje planove za karijeru, ali i detalje iz privatnog života.

Kada se radi o ljubavi, zanimljivo je da je Valentina u svom profilu priznala da nikada nije bila zaljubljena, a sada je iznela svoje mišljenje o zaljubljivanju tokom takmičenja.

„Nemam ljubav i neću je imati u toku takmičenja. Ne želim da se fokusiram na te stvari, samo me ovo trenutno zanima. Ne bih volela sada da se zaljubim, mislim da bi mi to stvaralo samo obavezu trenutno, posle nekad da kada se karijera stabilizuje u potpunosti“, rekla je ona.

Čega se Valentina najviše pribojava kada se radi o medijima i karijeri, kao i koja je njena vizija za budućnost, možete pogledati u emisiji Hot ID.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow