Pretraži

„JAKO JE TEŠKO KRITIKOVATI“: Relja izneo iskreno mišljenje o kandidatkinji, Nataša uputila BITAN savet svim takmičarima

IDJShow
0
Asal Sinanović Sali
Foto: IDJTV

Pred Natašu, Relju i Darka je izašla kandidatkinja koja je od svoje prve audicije u potpunosti uspela da promeni mišljenje koje je o njoj stekla Nataša Bekvalac, toliko da ju je upravo ona poželela u svom timu.

Asal Sinanovic Sali se predstavila duetskom pesmom Edite i novog voditelja IDJShow-a, Džordžija, „Etida“. Njeno izvođenje je naišlo na pozitivne reakcije publike, a Sali je otkrila da li joj je Džordži dao savet pred nastup, s obzirom na to da se radi o njegovoj pesmi.

„Sreli smo se, ali ga nisam ništa pitala. Samouverena sam“, rekla je ona.

Sali je prvi komentar dobila upravo od svog coach-a Nataše Bekvalac, koja je imala i važnu poruku za sve takmičare.

„Prvo, hrabro je što si uzela duet i što si ga otpevala sama. Iako bi u duetu imala možda pomoć i interakciju koja je nekada potrebna da bi se stvorila ta atmosfera koja je u ovoj pesmi blaga erotika. U strofama si bila fantastična, ja sam bukvalno otišla tamo gde si me odvela. I poslednji refren ti je bio super. Morate shvatiti da su ovakve pesme isproducirane pesme, produkcija ti dalje moć u vokalu, malo ga našminkamo, tako da izbegavajte te delove gde su ta ispevavanja koja, kada im se doda produkcija, su fantastična, a u uživo izvođenju nisu takva. Ne zato što ti to ne umeš, već ti prosto treba ta pomoć produkcije. Uradi pesmu onako kako će biti najsigurnija za tebe u izvođenju. Ali bila si odlična“, bilo je Natašino mišljenje o ovoj izvedbi.

S obzirom na to da je Sali u prethodnoj epizodi radionicu odradila sa Darkom Dimitrovim i on je dao svoj sud o njenom predstavljanju, te otkrio kako je bilo raditi u studiju sa njom.

„Slažem se da je u studiju drugačije, međutim ti si u studiju bila odlična kad smo bili. Dobro razmišljaš kao autor, to mi se sviđa. Mislio sam da ćeš da pevaš neku tvoju autorsku pesmu, ali je i dobro da te čujemo u nečemu što nije tvoje, gde nisi toliko komforna. Bravo, sviđa mi se, možda ti ne leže sve deonice pošto je duet, ali sviđa mi se, stvarno mi se sviđa, mislim da si na dobrom putu.“

„Jako je teško kritikovati kada vidiš da su svi došli sa puno energije, rešeni da daju sve od sebe. Ja bih krenuo od dobrih stvari, toga kako je izašla iz svoje zone komfora, ali ju je tek negde pred kraj uhvatilo dobro, pa joj je izleteo i neki osmeh, tek je pred kraj počela da uživa i prepustila se pesmi, tad mi je bila dobra. Do tad, u strofama mi je bila dobra, svaki upad u refren mi je bio netačan. Meni je bilo interesantnije da je slušam kad radi svoje autorske pesme, kao autor mi je baš zanimljiva, ali podržavam i hoću da pohvalim što je izašla iz svoje zone komfora i dobra je, ali ima mesta u kojima može da bude bolja“, bilo je Reljino mišljenje o ovoj takmičarki.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow