Pretraži

„DELUJE NEZRELO I DETINJASTO, ALI..“: Coach-evi ocenili Lejlin nastup, Relja otkrio koji je njegov glavni utisak

IDJShow
0
Foto: IDJ

Prva takmičarka koja je probila led i predstavila se Coach-evima bila je Tijana Trivić Zona, a nakon nje na stejdž je izašla i kandidatkinja iz tima Darka Dimitrova.

Reč je o dvadesetjednogodišnjoj Lejli Burazerović iz Belgije, koja je ovog puta otpevala svoju pesmu „Kriva sam“.

Lejla je nakon nastupa priznala da je srećna što je na stejdžu i dodala da nije imala tremu, a potom su usledili komentari Coach-eva.

Lejla je jedna od mojih omiljenih kandidata, ima emociju, uživa kad peva. Možeš bolje, imaš neke greške koje možeš da popraviš, ali ipak je ovo prvi nastup na velikoj sceni. Od mene imaš veliku podršku. Ispunila je moja očekivanja 90 posto, ali imamo još da radimo – rekao je Darko.

Foto: IDJ

– Vrlo specifičnu i jaku emociju sam osetila. Složila bih se sa svim što je rekao Darko i on je definitivno producent koji sa tobom uvek treba da radi, čujem njega kroz tebe i obrnuto. Za karijeru je inače najvažnije ko će ti biti producent – dodala je Nataša.

– Mimo utisaka koje delim sa njima, glavni utisak mi je taj što mi kao pojava deluje mrvicu nezrelo i detinjasto, a vrlo zrelo je donela ovu pesmu i ja sam joj verovao. To je moj glavni utisak i moja pohvala njoj – rekao je Relja.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow