Pretraži

„IMAO SAM LOŠ OSEĆAJ“: Toma Milovanović se Relji predstavio pesmom Elitnih odreda, pa otkrio ko mu je IDOL iz detinjstva

IDJShow
0

Sledeći je u Reljin studio ušao 20-ogodišnji Toma Milovanović potpuno spreman na pokaže svoj talenat.

On je za svoje predstavljanje u gluvoj sobi izabrao da se prvo predstavi pesmom prošlogodišnjeg učesnika Stefana Shy-a „Emocije“, a potom i pesmom Elitnih odreda i Dada Polumente „Ljubavi moja“.

S obzirom na to da se predstavljao pred Reljom, on je podelio i svoje utiske o njemu, kao i šta misli o radu sa njim.

„Mogu da zamislim da jednog dana stvaram nešto sa Reljom i njegovom ekipom. Osećam se jako čudno, čudno je kada nekog gledate celo detinjstvo i slušate i gledate na neki način kao idola. Želite da budete kao on kad porastete i onda odjednom radite sa njim. Baš je moćan osećaj“, rekao je Toma.

Foto: IDJTV

Relja i njegova ekipa su imali samo reči hvale za Tomu i njegov talenat, te su istakli da sa njim može svašta da se radi.

„Mislim da imaš dobru ritmiku. Top je, sve je top. Sve je podložno da se svašta radi, ali bukvalno, samo to je ono što smo prvi put pričali, a to je koliko si ti spreman da nagaziš“, zaključili su oni.

Tomi je zbog ovih komentara laknulo, s obzirom na to da je na današnju radionicu krenuo sa lošim osećajem.

„Baš sam imao neki loš osećaj pre nego da dođem u studio. Ne znam iz kog razloga, samo mi je tako nešto loše krenuo dan, ali kako sam ušao baš su krenuli i pozitivni komentari i sve je išlo kako treba i sve je bilo super.“

Workshop sa IDJ coach-evima Natašom, Reljom i Darkom možete pratiti putem linka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow