Pretraži

IDJSHOW I OVE NEDELJE U TRENDINGU: Najpopularnije muzičko takmičenje se bliži kraju, sve je spremno za veliko FINALE!

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Od finala popularnog muzičkog takmičenja deli nas samo nekoliko dana, a gledaoci s nesrpljenjem iščekuju trenutak kada će saznati ko je ovogodišnji pobednik IDJShow-a!

U nedelju, 17. decembra emitovana je pretposlednja, 14. epizoda popularnog muzičkog takmičenja IDJShow, u kojoj je preostalih šest kandidata premijerno predstavilo svoje pesme i spotove.

Foto: Milena Popović

Podsećamo, nedelju dana ranije prva šestorka je predstavila svoje projekte, a koliko su se njihove numere dopale publici, svedoče i stotine hiljada pregleda koje su prikupili za samo nedelju dana, ali i visoke pozicije svih spotova u trendingu širom regiona.

Pretposlednju, 14. epizodu sinoć je pratilo 28,662 ljudi, dok trenutno u real time-u epizoda broji 171,813 pregleda.

Ova epizoda ušla je i u trending širom regiona, pa se tako trenutno nalazi na 8. mestu u Crnoj Gori, 11. u Srbiji, 11. u Bosni i Hercegovini, 18. u Makedoniji i 26. u Sloveniji.

IDJShow na Instagramu ima 1,200,000 pregleda, dok istu cifru beleže i pregledi na TikToku, a ono što je zanimljivo jeste da hashtag IDJShow na TikToku sada broji čak 472,8 miliona pregleda!

Važno je napomenuti i da je IDJCoin, čija je početna vrednost bila 30 hiljada evra, ove nedelje dostigla rekord i ima najvišu vrednost ikada od početka emitovanja IDJShowa, te sada iznosi čak 114.020e! Pobednik će ovaj virtuelni novac moći da iskoristi za dalji razvoj svoje karijere i uložiti ga u svoje pesme, spotove, prisustvo u medijima i tako dodatno boostovati svoju muzičku karijeru.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow