Pretraži

RELJA OBAVIO RAZGOVOR SA SVOJIM KANDIDATIMA: Takmičari otkrili čega se plaše, a onda uputili svom Coach-u neočekivano pitanje

IDJShow
0
Foto: IDJ

Šesta epizoda IDJShow-a je počela, a na samom početku gledaoci su bili u prilici da vide kakav razgovor je IDJCoach Relja Popović obavio sa svojom grupom kandidata.

da zavirimo u njegov studio i da pogledamo kako je protekao razgovor sa njegovim kandidatima

Pošto mora da otpadne dvoje, hajde da mi olakšate, da to odmah uradite, da može da počne Show. Papir, kamen, makaze, hoćete to? – našalio se Relja, pa dodao:

  • Igrao sam to nekada u pare, vi možete u ispadanje da nemam muke. Svi ste dobri, olakšajte mi tako da ne moram ja! – dodao je se Relja kroz osmeh, pa ostavio šalu „po strani“ i pitao takmičare čega se plaše.
Foto: IDJ

Plaši me da li ću na vreme upasti u pesmu – rekao je Pavle, a Zona se nadovezala:

  • Ja kad otpevam pesmu ponekad budem kao „mrtvo telo“, budem umorna i psihički i fizički kad otpevam pesmu, plašim se da ne krenem previše intenzivno i da nemam snage da je dovršim – rekla je Zona.

  • Zaj*** strah, samo pevaj! Izađi, otpevaj, spremala si! – rekao je Relja, a potom je od kandidata dobio neočekivano pitanje – da li su bolji kandidati bili u prošloj ili ovoj sezoni.

– Prošle godine mi je bilo lakše u glavi da odaberem ko neće da prođe. Sad ste svoji do ovog predstavljanja, kad ostane četvoro onda ste moji, a to dvoje koje ne ostane i dalje su dobrodošli. Jedva čekam da vidim nastupe, srećno! – poručio im je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow