Pretraži

„NE, NISAM SAVRŠENA“: Nataša Bekvalac objavila sliku bez fotošopa i poslala jaku poruku

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Ona je na svom Instagram profilu podelila svoj snimak i poslala važnu poruku.

  • Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve šešće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na racun 'savršenog' izgleda – napisala je Nataša i dodala:
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

  • Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi.

Bekvalčeva je objasnila da iza savršenog izgleda stoji čitav tim ljudi koji radi na tome – od šminkera, frizera i stiliste do fotografa koji u aplikaciji za ulepšavanje otklanja sve mane i nedostatke.

 Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, 'ono nešto', unutrašnju lepotu, dobrotu… ostalo, moguće je – istakla je ona i pokazala svoju neobrađenu fotografiju:

– Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, za to ne postoji aplikacija! Voli vas vaša Bekvalčeva – zaključila je pevačica. 

Kako izgleda Natašina obrađena fotografija i ona prirodna možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz