Pretraži

Takmičarka doživela peh, prekinula nastup, pa komentarom isprovocirala Relju: „Za ovo smo prošle godine davali jedan bod!“

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Nakon Anataše, na sceni IDJShow-a nastupili su Lenka Stojčević, Hana Mašić i Luna Bejkov, a potom je usledio i nastup sedamnaeste po redu takmičarke Tare Veljković.

Tara je za nastup na IDJStage-u odabrala pesmu Ilme Karahmet „Ništa tvoje“, međutim, već na samom početku doživela je peh zbog kog je prekinula nastup.

Foto: IDJShow

Tara je naime zaboravila tekst prve strofe, nakon čega je prekinut nastup, a Coach-eve je zanimalo šta se desilo.

Šta bi Tara? Hoćeš sad da se centriraš i da se odludiš? Preslišaj se, dajemo ti još jednu šansu – rekao je Relja.

Zablokirala sam skroz, tekst, sve… Poludela sam – rekla je Tara, nakon čega je ponovo zapevala, ovog puta uspešno.

Foto: IDJShow

Po završetku nastupa otkrila je da li je zadovoljna.

I jesam i nisam, ali u suštini meni je bitno da mi je bilo lepo na sceni i da je publika tu. Uopšte mi nije stres zbog nje, baš mi je drago da je tu – rekla je Tara, a na pitanje voditeljke šta se desilo na početku, priznala je:

– Jao, nešto sam zablokirala skroz sa tekstom, a probala sam sto puta, neka blokada… Ali snašla sam se…

Foto: IDJShow

Usledili su i komentari Coach-eva:

Tara, ti imaš tako neko ludilo u sebi, meni je blisko u principu, razumem te, ali i fantastično pevaš. Neću komentarisati ovaj početak, to se svakome može desiti, i kad peva 10 i 20 godina, a ne kad je na početku kao ti – započela je Nataša.

– Pa bože moj... – prokomentarisala je Tara.

– Pa bukvalno „bože moj“ – složila se Nataša.

Foto: IDJShow

Ipak, Relji se ovaj komentar nije dopao.

– A samo da pitam, otkad je to „bože moj“? Za to smo davali jedan bod prošle godine. Ja Tomi lično. Nije „bože moj“ – oštro je rekao Relja.

– Kako nije? – pitala je Nataša.

– Pa otkad je to u Show-u „bože moj, idemo dalje“?

Pa od ove emisije! – rekla je Nataša.

– Znači to će nam biti kriterijum?

Foto: IDJShow

– Ti si nešto besam danas, ja se uopšte neću raspravljati sa tobom, gledam svoju ulogu – prekinula je Nataša raspravu, a onda je došao na red i Reljin komentar.

– Ti odlično pevaš, danas si pevala lošije nego što možeš, što se mene tiče sasvim je u redu da se desi greška na početku, ali kad krene Show ako uđeš u 12, nešto što je do sad bio kriterijum je da se za to daje minimalan broj bodova, na to se spremi, to i ostali članovi žirija znaju. Ono što bih ja voleo da vidimo od tebe, jer ti imaš ludačku energiju, a mnogo voliš da pevaš balade i super pevaš balade, mislim da tvoja energija može da odluta u još neke žanrove i da tu budeš podjednako dobra. Bože moj. – prokomentarisao je Relja.

– Relja je sve u pravu, međutim, meni će biti mnogo teško da tebi, i da ne pevaš, dam nulu. Imaš nešto, zračiš. Ove greške što Nataša kaže „bože moj“ treba da su sve manje, ali definitivno ti si po meni sledeća zvezda. Jedna od sledećih zvezda! – dodao je Darko.

Usledili su nastupi poslednje dvoje takmičara – Pavla Vasiljevića i Bojane Srdanović, nakon čega će se Coach-evi naći na teškom zadatku i pred važnim odlukama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow