Pretraži

Nakon suza, neuspešniih audicija i povratka u takmičenje, Anataša konačno opravdala sva očekivanja Coach-eva!

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Trinaesta takmičarka za večeras je devojka koja je u prošloj epizodi dobila novu šansu za trku u IDJShow-u.

Anataša Filimone Zandamela večeras je nastupila na IDJStageu na kom je izvela pesmu, a nakon što je u razgovoru sa Coach-evima u prošlonedeljnoj epizodi otkrila da ima problem sa tremom i anksioznošću zbog čega je nastupe na audicijama završavala u suzama, svi su s nestrpljenjem iščekivali da vide kako će izgledati njen večerašnji nasutp.

Foto: IDJShow

Na iznenađenje svih Anataša se konačno oslobodila treme i briljirala na sceni.

  • Prezadovoljna sam, napokon! – priznala je ponosno Anataša po završetku nastupa, a onda su usledili i komentari Coach-eva:

– Bravo, drago mi je da si konačno izgurala nastup. Ne samo da si ga izgurala nego si bila vrlo dobra – i scenski i pevački. Mislim da je ovo važan skok za tebe kao osobu i kao pevačicu – rekao je Relja.

Foto: IDJShow

Sad si opravdala sva očekivanja. Opuštena si. ovo je već druga Anataša. Sve pohvale, ovo sam i očekivao od tebe da vidi – poručio je Darko.

– Ja bih rekla da je Anataša ista ona, samo što je sada oslobođenija od onih stvari o kojima smo ranije pričali. Jako mi je drago što vidim ekstreman napredak, šta god da si radila nastavi tako. Imala sam utisak da si svoja na svome i da si uživala u onome što radiš – priznala je Nataša.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow