Pretraži

IDJShow kakav još nismo videli: Cvija, Zera i Lux u ulozi Coach-eva, a na audiciji dobro poznato lice sa naše muzičke scene! (VIDEO)

IDJShow
1
Foto: Instagram prinscreen/idjshow

Treća sezona IDJShow-a ne prestaje da obara rekorde gledanosti, a o takmičarima i dešavanjima iz novih epizoda društvene mreže bruje.

Nakon brojnih videa iz IDJShow-a koji su brzinom svetlosti postali viralni na mrežama, a koje su delile i brojne poznate ličnosti, sada je isplivao novi, ali nešto drugačiji snimak koji je privukao veliku pažnju.

Naime, poznata imena sa naše scene – Zera, Cvija, Lux i Lacku bili su gosti u IDJ studiju, a ovu priliku iskoristili su da se našale i naprave snimak koji je zapalio mreže.

Naše zvezde, naime, poželele su da se nakratko nađu u ulogama IDJCoach-eva, pa su tako Zera, Cvija i Lux odglumili Natašu, Darka i Relju, dok se u ulozi takmičara na audiciji našao Lacku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Lacku se predstavio „Coach-evima“, a potom otpevao pesmu „Aurora“ koju u originalnoj verziji izvode Nikolija i Amna.

– Joj brate još ovaj i da idem kući! – rekao je Lux.

– Malko je pevao agresivno, je l’ da? – prokomentarisao je Cvija imitirajući Darka.

– Dečko je pod užasnom tremom – rekla je Zera u Natašinom stilu.

– Stanite bre ljudi, pa dečko je odabrao makar dobru pesmu, daj malo da imamo razumevanja – rekao je Lux koji se našao u ulozi Relje.

– Pa to je zato što je od tvoja žena pesma pa ti misliš da je dobra – rekao je Cvija oponašajući Darka.

– Dobro ljudi, jel smo došli da radimo ili da se svađamo, ne razumem?! – zaključila je Zera u videu koji izazvao lavine smeha i urnebesnih komentara na mrežama, među kojima su se našli i oni koje su ostavili neki od bivših učesnika:

– Ma pokidao, morate ga pustiti – prokomentarisala je Amna.

– Izvinite Darko ali niste rekli da sam „gordost na Makedonija“, nešto tu ne valja – uputila je poruku Cviji finalistkinja druge sezone Barbara Popović, koja je pomenuti komentar često dobijala od Darka.

„Cvija glumi bolje od 99% domaćih glumaca jos da je rekao Darkovu najjaču repliku (seriozno!), ‘ladno bi moglo ovo za Oskara proći👏“, „Kraljevi“, „Najjači su“, „Pokidali“, komentarisali su fanovi.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow