Pretraži

URAGANKE O KONSTRAKTINOM PLASMANU NA EVROVIZIJI: Spomenule i devojke koje će ih zameniti u grupi

Showbiz
0
Photo: IDJTV

One su navele da su do te odluke došle sporazumnim putem, kao i da će ostati u prijateljskim odnosima i nakon što viiše ne budu najbliže saradnice.



Uraganke inače imaju veoma uspešnu karijeru, te su prethodne godine predstavljale našu zemlju na Evroviziji, a sada su rešile da prokomentarišu ovogodišnju srpsku predstavnicu Konstraktu, koja je u velikom finalu tog takmičenja zauzela 5. mesto.

Tako, Ksenija je najpre rekla da je bila sigurna da će zauzeti visoku poziciju, a čak se nadala i da će Ana odneti pobedu.

Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

 

  • Konstrakta je bila najjača! Mi smo joj pružile podršku od početka, ja sam sigurna bila da će biti u prvih pet. Do poslednjeg trenutka smo verovale da će da pobedi, ali i top pet je izuzetan rezultat. Svaka čast – istakla je Kneževićeva, a sa njom su se složile i Sanja i Ivana.

  • Prezadovoljne smo Konstraktom i njenim plasmanom. Mi smo već pričale o tome da će Konstrakta sigurno imati visok plasman. Znale smo to. Sve čestitke, ljubimo je puno! Bila je divna, stvarno. Mi smo mislile da će ona biti prva, ne znamo stvarno što joj je izmakla pobeda – rekla su Uraganke.

Inače, kada se pojavila vest o raspadu "Hurricane" takođe je rečeno i da je "u toku formiranje nove postavke grupe, ali detalji  te odluke nisu poznati Sanji, Ivani i Kseniji.

  • Ma, nemamo pojma ništa. Okupićemo se, pa ćemo svima dati zajedničku izjavu, nećemo ovako pojedinačno. O poslednjoj turneji ćemo isto tako da komentarišemo kad bude došlo vreme – navele su one.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz