Pretraži

„Gori slavljenica“: Evo kako je Kaća Grujić proslavila 30. rođendan u krugu bliskih ljudi

Showbiz
0
photo: instagram//katarinagrujic.doll

Kaća je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, koja je svoju karijeru ostvarila nakon poznatog muzičkog takmičenja.



Trenutno je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem iz kog su pre nekoliko meseci dobili preslatku ćerku Katju, a pevačica je za sada odlučila da je ne kači na društvene mreže.

Iako je Kaća postala mama, ona je posvećena svojim prijateljima i poslu, a juče je odlučila da napravi žurku za njene najbliže ljude povodom 30. rođendana.

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Slavlju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti i koleginice, a neke od njih su Anastasija Ražnatović, Andreana Čekić, Tamara Milutinović, Aleksandra Mladenović i mnoge druge.

Rođendanska torta je svima privukla veliku pažnju, jer je bila posvećena jednom zodijaku, odnosno biku koji ujedno predstavlja i horoskopski znak mlade pevačice.

 – "Žena, majka, lavica i moja kraljica", "Gori slavljenica"– su bili neki od komentara na Instagram storiju Kaćine prijateljice.

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Kada je stajling u pitanju ona je nosila prelepu belu haljinu do kolena, a kosa joj je bila puštena i uvijena u blage lokne.

Podsećamo, Pevačica Katarina Grujić i njen izabranik Marko Gobeljić zakazali su venčanje za 2. jun, kada će izgovoriti sudbonosno "da".

  • Svadba dolazi. Imam samo tremu oko toga što svi živi zovu i pitaju: „Kad će ta svadba, kad će ta svadba"! Jedva čekam! Pravimo veliku žurku, crkveno venčanje, pa veliku žurku. Mi smo takvi, veliki veseljaci i imamo veliko društvo da to proslavimo – ispričala je ona u jednoj emisiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz