Pretraži

Provokativne kombinacije Bjanke Ćensori su postale uobičajena pojava, ali niko nije očekivao da njena mama OVAKO izgleda: O Aleksandrinom izgledu bruji internet! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori još jednom pokazala da nema granica, međutim, ovog puta svu pažnju ukrala je njena majka.

Od kada su stupili u vezu Kanje Vest i njegova devojka Bjanka Sensori privlače ogromnu pažnju svojim ponašanjem, a svako njihove pojavljivanje uvek je propraćeno novim skandalom. Naime, svaki put kada se pojavi u javnosti Bjanka ima sve izazovniji i sve nepristojniji stajling.

Njeno oblačenje razvilo je mnoge teorije zavere, od toga da li je Kanje primorava da se tako oblači do toga da su njeni roditelji razočarani u nju zbog njenog oblačenja, a njene najnovije fotografije još jedan su dokaz da Bjanka zaista nema granica kada je bizarno oblačenje u pitanju.

Naime, Bjanka je sinoć uslikana dok je koračala ka restoranu, a društvo su joj ovom prilikom osim Kanjea pravila i njegova deca, ali i njena majka Aleksandra. I dok su mnogi očekivali da će se barem u ovakvom okruženju „normalno“ obući, ona je samo potvrdila da za nju ne postoji granica.

Naime, ona je u društvu svoje majke prošetala u uskoj bež haljini, koja joj nije čak ni prekrivali zadnjicu, a grudi su joj izgledale kao da će ispasti svakog trena.

Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, njena majka ima potpuno drugačiji stil od ćerke. Ona je ovom prilikom na sebi imala dugu sivu haljinu koja je svršeno istakla njenu figuru i koja je u potpunosti pristajala njenim godinama.

Podsetimo se, svojevremeno je Kanje objavio Bjankine gole fotografije na Instagramu, a mediji su tom prilikom pisali da je njena mama ovim jako uznemirena.

„Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što oblači nije samo odvratno i daje loš primer, već i potencijalno krši zakon“ rekli su za MailOnline.

Njeni roditelji takođe misle da je Kanje kontroliše.

„Jako su uznemireni zbog ovoga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da nije kontrolisana. On nastavlja da je kontroliše dajući sebi za pravo da ima kontrolu nad njenim projektima i time kako se oblači Kanjeom“, tvrdi izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz