Pretraži

Pokazala skriveni talenat: Anja Bla otkrila svoj hobi – ovaj detalj o njoj niko do sada nije znao, a oduševio je mnoge! (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja Bla nakon nekoliko nedelja u Budvi vratila se u Beograd, te je nakon turbulentnog perioda polako počela da se vraća svojoj svakodnevnoj rutini.

Poslednjih par nedelja Anja Bla i Baka Prase su bili u žiži interesovanja nakon raskida. S obzirom na to da je do raskida došlo iznenada nakon četiri godine naizgled skladne veze, fanovi su sa pažnjom pratili sva dešavanja i objave na društvenim mrežama ovog nekadašnjeg para.

Ubrzo nakon objave raskida, Anja se zaputila u Crnu Goru gde je uživala sa drugaricom poslednjih par nedelja. Ona je gotovo svakodnevno delila detalje sa odmora, te su njeni pratioci imali priliku da vide influenserku kako se provodi u izlascima i uživa u lukuznim restoranima, kao i na plažama.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste to što se i Baka samo nekoliko dana posle nje zaputio u Budvu, ali do njihovog susreta po svemu sudeći nije došlo.

Pročitajte i: Baka Prase uhvaćen u društvu nove devojke! Mesec dana nakon raskida sa Anjom Bla, jutjuber grli manekenku (FOTO/VIDEO)

Anja se sada vratila sa letovanja, a kako je nedavno otkrila planira da se vrati i svojoj svakodnevnoj rutini i treninzima.

Ona je sada podelila sa svojim pratiocima da planira da se vrati hobiju koji je zapostavila u poslednje dve godine, te je pokazala svoj veliki talenat.

„Mogla bih da završim rad koji sam krenula da slikam još pre dve godine“, napisala je ona uz fotku slike morskog pejzaža na platnu koji je influenserka naslikala.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence