Pretraži

Poseban dan u porodici Rokvić: Nikola pokazao kako su on i Marko izgledali u detinjstvu, pa uputio posebnu čestitku mlađem bratu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/markorokvic

Poznati pevač Nikola Rokvić je povodom posebnog dana u njihovoj porodici uputio specijalnu čestitku svom mlađem bratu, pa pokazao kako su oni izgledali u detinjstvu.

Pevači i poznata braća Nikola i Marko Rokvić predstavljaju dobar primer ljubavi i skladnog porodičnog života. Poznata braća oduvek su se držala zajedno, naročito nakon smrti njihovog oca, velike muzičke zvezde Marinka Rokvića.

Oni uvek zajedno obeležavaju posebne porodične momente, a sada je došao na red još jedan bitan datum. Naime, Nikolin mlađi brat Marko, juče je proslavio svoj 36. rođendan, a ovim povodom se među prvima oglasio upravo Nikola.

 

Naime, on je podelio fotografiju sa svojim bratom iz mlađih dana, i dok se Nikola još i može prepoznati, jasno je da se Marko tokom godina u potpunosti izmenio.

„Živ mi bio baćko moj“, napisao je Nikola u opisu fotografije, a mnogobrojni fanovi, kao i njihovi prijatelji i porodica su ostavili veliki broj komentara.

Podsetimo se, pre nekoliko meseci Nikola je bio jedna od glavnih tema medija, nakon što je 30 dana pešačio na Eginu, u manastir Nektarija Eginskog.

Nikola je iz Srbije krenuo pešaka do Grčke kako bi u sklopu fondacije „Porodica“, koju je osnovao sa suprugom Bojanom, prikupio novac za decu, pre svega bolesnu, ali i za onu koja nemaju brigu ili su talentovani, a nemaju pomoć i podršku.

 

Rokvić je tokom 30 dana prelazio između 30 i 50 kilometara po danu, a tokom celog puta najveću podršku su mu pružali njegova supruga, deca, majka, kao i brojne poznate ličnosti koji su svakodnevno delili pevačevu akciju na svojim društvenim mrežama.

Ovakav čin naišao je na veliko oduševljenje mnogobrojne publike koja je čestitala Nikoli, ali i podržavala ga tokom ovih 30 dana gde je on na delu pokazao svoju humanost.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz