Pretraži

Popularna influenserka čeka dete sa našim vaterpolistom: Jelena proslavila veliki uspeh „delfina“, pa se nežnim rečima obratila svom vereniku (FOTO)

Influence
0

Jelena Nikolić, influenserka poznata na društvenim mrežama po imenu Cobeliks i Baby Tuna, proslavila je veliki uspeh svog partnera na Olimpijskim igrama.

Reprezentacija Srbije je juče na Olimpijskim igrama osvojila treće uzastopno zlato u vaterpolu, a ovaj veliki uspeh naših reprezentativaca proslavio je veliki broj poznatih ličnosti, koji su im javno čestitali na društvenim mrežama. Među njima se našla i partnerka jednog od naših reprezentativaca Nemanje Vica influenserka Cobeliks.

Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Nemanja i Jelena već neko vreme uživaju u srećnoj vezi, a uskoro će se po prvi put ostvariti i u ulozi roditelja. I dok Cobeliks odbrojava sitno do porođaja, njen partner niže uspehe kao deo srpske reprezentacije.

Srpski tim je juče pobedio hrvatsku reprezantaciju u borbi za zlato, te su obeležili poslednji dan Olimpijskih igara. S obzirom na to da je već u poodmakloj trudnoći, Jelena je njihove utakmice, kao i jučerašnje finale ispratila od kuće, ali je bila velika podrška svom izabraniku.

Nakon utakmice, influenserka je slika TV i uputila kratku poruku Nemanji:

„Volim te“, napisala je ona.

Cobeliks je ispratila i dodelu medanja, nakon čega je usledio i video poziv ovog para, što je influenserka zabeležila za svoje društvene mreže.

Podsetimo, ovaj skladni par očekuje devojčicu, a kako je jednom prilikom Jelena otkrila oni su već izabrali i ime za naslednicu, ali ona za sada nije želela da ga otkriva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence