Pretraži

Porodila se slavna glumica: Nakon tajnog venčanja i morbidne devojačke večeri o kojoj je brujao svet, stigle najlepše vesti!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:vanessahudgenes
Foto:Printscreen/Instagram:vanessahudgenes

Poznata glumica Vanesa Hadžens i njen izabranik profesionalni igrač bejzbola Kol Taker po prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, a glumica je porodilište napustila u invalidskim kolicima.

Glumica koju je popularnost stekla u trilogiju „High School Musical“ porodila se u Kaliforniji. Na ovaj način su se ona i njen suprug Kol Taker po prvi put ostvarili u ulozi roditelja. Pol deteta još uvek nije poznat, a kako ističu strani mediji glumica je porodilište napustila u invalidskim kolicima, držeći bebu u naručju.

Vanesa se povodom radosne vesti još uvek nije oglašavala na Instagramu, međutim nekoliko sati ranije ona je putem ove društvene mreže čestitala rođendan svom suprugu. Glumica je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija a u opisu je napisala:

“Ti si moje parče raja”

 

Sada će ovaj dan biti povod za duplo slavlje u njihovoj porodici.

Podsetimo se, vest o trudnoći poznata glumica je obelodanila javnost na ceremoniji dodele Oskara. Naime, ona je na ovom događaju zablistala u dugoj crnoj uskoj haljini dugih rukava, a kao poseban detalj istakao se njen trudnički stomak koji je jasno stavio do znanja da je glumica u poodmakloj trudnoći.

 

@la.repubblica Sorpresa agli Oscar 2024. L’attrice Vanessa Hudgens, co-conduttrice del pre-show, è incinta e ha mostrato per la prima volta il pancione sul red carpet. È il suo primo figlio, con il marito Cole Tucker. video @theacademy #vanessahudgens #oscars #oscars2024 #oscars ♬ suono originale – la.repubblica


Samo nekoliko meseci ranije za fanove je veliko iznenađenje bila i fotografija sa njihovog tajnog venčanja . Tom prilikom na „X“-u (bivši Tviter) pojavila se fotografija na kojoj Vanesa pozira na plaži bosa u ležernoj beloj haljini, nakon čega je ubrzo postalo jasno da je glumica izgovorila sudbonosno „Da“.

Podsećamo, Vanesa i Kol zajedno su još od 2020. godine, a vezu su ozvaničili su prethodne godine na Dan zaljubljenih, kada su na svojim Instagram profilima objavili zajedničku fotografiju. Diznijeva zvezda je u oktobru proslavila devojačko veče sa svojim najbližim prijateljicama, a mnogi su ostali šokirani nakon što je otkriveno za kakvu tematiku ove proslave se odlučila Vanesa.

Naime, u duhu sezone Noći veštica, ona se odlučila da tematika njene devojačke večeri bude – sahrana!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz