Pretraži

“Ovo je razlog zašto još uvek verujem u ljubav“: Emotivni snimak Relje i Nikolije zapalio Tiktok, komentari pljušte sa svih strana (VIDEO)

News
0
ljubavna priča nikolije i relje
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija i Relja Popović raznežili su pratioce na društvenoj mreži Tiktok jednim snimkom, a komentari na njihov račun ne prestaju da se nižu.

Pevačica Nikolija Jovanović i njen partner Relja Popović važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a to pokazuju neretko i na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ovaj mladi muzički par ne prestaje da niže uspehe kada je muzika u pitanju, a upravo je Nikolija izazvala lavinu komentara zbog nadolazeće Reljine pesme koja će 22. maja ugledati svetlost dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Naime, Nikolija je na svom Tiktok nalogu objavila snimak sa Reljom gde u zagrljaju igraju uz njegovu pesmu “ Za tobom lud“, koja će se naći na njegovom EP-ju “Stro6eri“.

Video koji se našao na Nikolijinom nalogu broji nešto više od 1, 2 miliona što već uveliko nagoveštava da će ova pesma biti pravi hit.

@nikolijaofficial 22.05 Reljin novi EP sa 6 pesama koje ulaze pod kožu na prvo slušanje🍓❤️ @Relja #relja ♬ Relja Za tobom lud – Relja

Mnogi nisu ostali imuni na ovaj prizor koji se može videti na Tiktoku, pa ni komentari nisu izostali.

“Ovo je razlog zašto još uvek verujem u ljubav“, “Najlepši par“, “10 godina kasnije i dalje omiljeni“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod videa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Prisetimo se, Relja je najavio EP pod imenom “Stro6eri“ na kom će se naći 6 pesama, a do sada je otkrio kako će jedna pesma zvučati, ali neki nagađaju da će biti i dueta sa ovogodišnjom pobednicom IDJShowa, Đanom Smajo.

Pored toga što će biti šest pesama, Relja je otkrio i da će svi oni biti ekranizovani.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News