Pretraži

Proglašen najzgodniji muškarac 2024. i svi su šokirani izborom! Na prvom mestu voditelj koji ima 64 godine, miljenik mlađe populacije na 10. poziciji

Showbiz
0
Foto: Prada via Bestimage / Bestimage / Profimedia

U četvrtak je izašla lista najzgodnijih muškaraca u Velikoj Britaniji, koja se određuje na jednom sajtu za upoznavanje, a ovogodišnji razultati šokirali sve.

Pre nekoliko dana je zvanično objavljena lista najzgodnijih muškaraca u Britaniji. Ovi zavodnici su svojim izgledom očarali žene širom Britanije, ali i celog sveta, međutim broj jedan na listi je šokirao sve i nikome nije jasno na koji način je tu dospeo.

Naime, kao najseksepilniji muškarac u Velikoj Britaniji za 2024. godinu odabran je Džeremi Klarkson. On ovu titulu odnosi već drugu godinu zaredom, i već drugu godinu ta vest šokira javnost.

Foto: David Davies / PA Images / Profimedia

Naime, Džeremi Klarkson je ove godine napunio 64 godine, međutim, i dalje važi za jednog od najvećih zavodnika. Zvezda sa farme Klarksons postigao je impresivnu ocenu devet od 10 poena u godišnjoj anketi koju je sproveo IllicitEncounters, koja se smatra najboljom veb lokacijom za upoznavanje na mreži.

Za razliku od njega na listu 10 najseksepilnijih muškaraca u ovoj zemlji je ušao dvadesetsedmogodišnji Tom Holand. Mladi glumac je najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu Spajdermen u Marvelovom filmskom univerzumu. Njegov neverovatni talenat nagrađen je BAFTA nagradom, kao i sa tri nagrade Saturn. Sada se mladi glumac osim na prestižnim filmskim listama našao i na nešto drugačijoj listi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Ova lista svakako ne bi mogla da prođe bez barem jednog člana kraljevske porodice, a ovoga puta je to bio princ Vilijam koji se pronašao na zavidnom trećem mestu. Ovaj rezultat iznenadio je mnoge, s obzirom na činjenicu da je prošle godine bio na veoma niskoj poziciji.

Vilijam
Foto: Youtube printscreen/BBC

Za razliku od brata, takođe na iznenađenje mnogih, princ Hari je završio na 47. mestu. Izgleda da najzognij brat više ne važi za najzgodnijeg.

Još jedna zvezda koja je prethodne godine privlačila veliku pažnju javnosti jeste Kilijan Marfi, koji je zauzeo peto mesto na ovoj listi. Čini se da je ova godina za Marfija, godina za nagrade, s obzirom da je slavni glumac koji je očarao u ulozi Openhajmera u istoimenom filmu, koji govori o čuvenom fizičaru i nastanku atomske bombe. On je ovom ulogom dobio „Oskara“ za najbolju mušku ulogu, kao i još nekoliko prestižnih filmskih nagrada.

Foto: Youtube printscreen/Alextvshows

Inače, godišnju anketu o najseksipilnijem muškarcu poznatog sajta za upoznavanje popunjava čak 2.000 članica. Žene odgovaraju na pitanje ko je po njihvom mišljenu najseksipilniji muškarac u Velikoj Britaniji, a od njih se i traži da sastave listu od 50 najpoznatijih prošlogodišnjih, kulturno relevantnih imena, od najviše do najmanje „seksi“.

Svako ime je ocenjeno sa 1-10 (10 je najviše) na osnovu njihove seksipilnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz