Pretraži

„NE BOJIM SE ŠTA ĆE BITI SUTRA“: Teodora o novom stanu koji je kupila i otplati kredita

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/NOVA S

Kako je najpre otkrila, stan koji je kupila ima 64 kvadrata, a sastoji se iz dve spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, terase i prostorije koja će biti garderober.



Iako su radovi još uvek u toku, pevačica je isplanirala kako će ga urediti, koji boje će dominirati i kakav nameštaj će kupiti, ali, kako Teodora ovog leta ima brojne ugovorene nastupe, često i po zemljama u regionu, često nema vremena prisustvuje radovima u novom domu:

Teče malo sporije nego što sam mislila, jer je bila letnja sezona u toku i nisam bila uopšte u Beogradu. Na kratko vreme je bilo opremanje stana putem video- poziva. Birala sam enterijer po svom senzibilitetu, želela sam da sve bude svetlijih tonova u boho stilu – rekla je pevačica za 24sedam i dodala da konačan datum o useljenju još ne zna.

Ne postoji neki određeni datum za tako nešto, ja se iskreno nadam da će do kraja septembra biti sve gotovo – poručila je Džehverovićeva.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Kako je istakla, u svemu joj pomaže i njen dečko, Nino Čelebić:

Naravno, u dogovoru sa dizajnerom enterijera je sve bilo određeno pre pocetka letnje sezone, tako da nemamo mi sada tu mnogo posla, osim što dolaze majstori i odlaze. Nino mi je, naravno, pomogao u odabiru svega u stanu, jer sve volim da delim sa njim, dve glave su uvek bolje od jedne – navela je Teodora i zaključila da se ne boji otplate kredita:

Oduvek sam želela da od prvog većeg novca koji sam zaradila kupim krov nad glavom. Smatram za sebe da sam vrlo vredna, radna i sposobna osoba tako da se, hvala Bogu, ne bojim za to šta će biti sutra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz