Pretraži

Fotografijom oštećenog auta svima stavila do znanja kakav je vozač: Adriana Kadar iznenadila objavom, pa otkrila kako je njen muž reagovao (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:adrianakadar

Influenserka Adriana Kadar odgovarala je svojim pratiocima na Instagramu na pitanja, a jednim odgovorom nasmejala je mnoge kada se dotakla teme kakav je vozač.

Mlada mama, ali i influenserka neretko privlači pažnju svojih pratilaca. Ona na svojim društvenim mrežama pokazuje publici kako je to biti mlada mama, ali i kako izgledaju njena putovanja, ali i šminkanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

Često na svom Instagramu ona daje mogućnost svojim pratiocima da joj postavljaju pitanja, što je i sada bio slučaj kada je jednim odgovorom uspela da nasmeje većinu njih.

Naime, jedan od pratilaca se zainteresovao za to kakav je ona vozač, na šta je Adriana bez oklevanja odgovorila i to sa slikom kao dokaz.

“Kakav si vozač? Imaš li tremu?“, glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen/Instagram:adrianakadar

“Odličan“, odgovorila je Adriana uz fotografiju izgrebanog automobila, što je očigledno ona uradila, ali je sve to okrenula na šalu.

Ubrzo je usledilo i pitanje kako je njen suprug odreagovao na to što je ogrebala auto pri vožnji.

Foto:Printscreen/Instagram:adrianakadar

“Kako je Sava odreagovao na ogrebotinu auta?“, a influenserka je odgovorom stavila do znanja da se nije toliko potresao kada je u pitanju automobil kao i ogrebotina na njemu.

“Mislio sam da je mnogo gore“, rekao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News