Pretraži

NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA JE I DALJE U BRAKU? Evo kako se upoznala sa pevačem

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Naime, kao što smo već pisali, folkerova nova devojka zove se Katarina i veoma vodi računa o svom izgledu, a ono što je manje poznato je da je ona i dalje u zakonskom braku.



Ova vest iznenadila je mnoge fanove Darka Lazića, posebno jer, kako saznaje Kurir, Katarina je ostavila svog supruga i preselila se kod pevača u stan.

Izvor blizak Laziću je za pomenute medije otkrio sve detalje nove, a kako je naveo Darko je devojku upoznao u teretani gde su oboje trenirali.

  • Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine. Taj čovek je sportista, vlasnik je jedne teretane, gde radi i kao trener – započeo je priču izvor, a onda opisao i kako je došlo do toga da Katarina pređe da živi kod Lazića:
Screenshot: Instagram/sretkovic_d

Screenshot: Instagram/sretkovic_d

 

  • Oni su duže vreme u kontaktu preko društvenih mreža, a poznaju se i od ranije. Često je išla i na njegove nastupe. Ipak, druženje su intenzivirali posle zajedničkih treninga u teretani i konsultacije u vezi sa ishranom. Lazić je poludeo za njom i nije ga bilo briga što je ona još udata žena, to mu uopšte nije smetalo. Skoro su ona, njena sestra i Darko proslavili njen rođendan u jednoj kafani u Novom Sadu, nakon čega je prespavala kod Darka u stanu. Iako se Katarina još uvek nije zvanično razvela, ona je pre izvesnog vremena bez objašnjenja samo pokupila svoje stvari iz kuće gde je živela sa mužem i preselila se kod Darka – navodi taj izvor.

Ipak, ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste poklon koji je Darko poklonio svojoj novoj devojci za rođendan.

  • Darko je Katarini za rođendan platio ugradnju silikona u grudi na jednoj poznatoj klinici. Ovih dana bi trebalo da ide da uradi tu intervenciju. Za to je iskeširao 3.000 evra i nije trepnuo. Nju je to baš obradovalo, duže vreme ima želju da poveća grudi – završava izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz