Pretraži

Detalji koje je malo ko znao: Mirka Vasiljević otkrila kako je upoznala Vujadina Savić, pa priznala kako su izgledali njihovi POČECI

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Mirka Vasiljević progovorila je o početku veze sa fudbalerom Vujadinom Savićem pa otkrila detalje koje je malo ko znao.

Mirka Vasiljević je već godinama u vezi sa poznatim fudbalerom Vujadinom Savićem. Njih dvoje se znaju još od detinjstva, a u vezu su uplovili u svojim ranim dvadesetima. Sada ovaj par ima četvoro prelepe dece i važe za skladnu porodicu koja živi mirnim životom i trudi se da svu pažnju usmeri na svoje naslednike.

O njihovoj vezi se dosta zna, a sada je Mirka progovorila o poznanstvu i početku veze sa sadašnjim suprugom.

– Mi smo se baš znali kroz ceo život, jer nekako u najranijem detinjstvu, tada Beograd i Srbija nisu bili ovoliko izgrađeni, znale su se lokacije gde roditelji idu sa malom decom, a kako njegovi roditelji imaju vikendicu na Zlatiboru, a ja sam često bila tamo jer se mama trudila da me posle mora odvede na planinu, jer je to najzdravije za dete, mi smo se i tu sretali jer su na ista mesta roditelji dovodili decu da se igraju, zabave i druže. Mi smo se već tada igrali i upoznavali, samo što nas dvoje toga nismo bili ni svesni, jer smo bili jako mali. Kasnije su moje probe folklora bile baš u njegovoj školi, a on kao večiti šaljivdžija umeo je vrlo često da bude na hodnicima ili ispred škole i da zadirkuje ljude koji tuda prolaze, nas mlađe, tako da sam ga i tu ponovo spazila. Zatim, kao vršnjaci izlazili smo na slična mesta. On je meni uvek bio simpatičan i drag, tada smo bili nekih osam-devet godina, nisam to još osvešćivala, ali nekako sam se sa njim slobodno osećala, lepo smo komunicirali. Onda smo išli zajedno u srednju školu, tu smo se malo više mimoilazili, jer su nam se termini razlikovali kada je on u školi zbog treninga, a kada sam ja… – kaže za Blic TV glumica koja danas sa Vujadinom uživa u ljubavi, i dodaje:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin)

– Uvek je lepše kada smo zajedno, naravno, ali tada smo bili drugari i meni je uvek bilo lepo kada ga vidim. Kada se završila srednja škola, sreli smo se, on je slavio titulu, a ja sam bila na nekom rođendanu i baš sam se obradovala kada sam ga videla jer mi je ostao iz srednje škole kao vrlo draga osoba i tada mi je rekao: „Zvaću te da popijemo kafu“, ja sam rekla: „Važi“. U glavi sam imala, možda će zvati, ako pozove super ću se provesti, ako ne, nikom ništa i on je stvarno sutradan pozvao. Onda smo počeli učestalo da izlazimo, nije tu bilo nekog upoznavanja, jer smo se već dobro znali tako da smo odmah mogli da delujemo – kaže sa osmehom glumica i objašnjava kakva je njihova veza bila na samom početku.

– Ja sam na početku bila davež i dosadna jer sam mu ispriala mozak sa mojim pričama da ako već stupamo u vezu da moramo da se dajemo maksimalno. Sve su to moji postulati i priče kako sam funkcionisala, pa dokle idemo idemo, a on kao mladić sa 18-19 godina bio je više naklonjen tome hajde da se zabavljamo da nam super bude, a ne da mi pričaš kako u životu, kako ovo, kako ono. Možda sam za neke stvari i danas malo zrelija od njega – iskreno kaže Mirka i nastavlja:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin)

– Vujadin je već kroz život imao specifičnu situaciju što je sa 18-19 već napustio svoj dom, otišao iz svoje zemlje, tada nije govorio nijedan jezik osim našeg, tako da je prošao kroz jedan teži period da se snađete da se prilagodite a da opet vidite poentu, da vidite sreću, da vidite zadovoljstvo u svemu tome. Na početku smo bili dosta razdvojeni jer ja sam tada snimala „Miris kiše na Balkanu“ sa pokojnim Ljubišom Samardžićem, snimanja su bila naporna, dugo su trajala i po mesecima i po satnici tako da u tom prvom momentu naše zaljubljenosti kada smo hteli da smo po ceo dan zajedno nas su hiljade kilometara razdvajali, ali nekako smo uspeli da se izborimo sa tim i da tu negativnu stranu medalje i tog načina funkcionisanja pretvorimo u nešto dobro i da shvatimo da vreme kada smo zajedno treba jako da osvestimo i da cenimo i da poštujemo jer doći će momenat kada želimo da smo zajedno i kad smo potrebni jedno drugom, a ne možemo on zbog svog posla, ja zbog svog posla. Verovatno zato što sam ja sličan put prošla kao on, on kao ja, nismo sputavali jedan drugog. Ja sam znala da on ako je tu gde jeste on će biti srećan i zadovoljan i dobar sam sebi, a ako sam ja tu gde treba da budem i radim to što treba da radim i osećam ja ću biti zadovoljna i biti bolja njemu onda – završila je glumica za „Blic TV“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz