Pretraži

Sofija Šašić iskreno o temi o kojoj je dugo ćutala: Influenserka otkrila zašto dugo nije pričala sa ocem

Influence
0
sofija šašić
Foto: Instagram printscreen/sophiasasic

Poznata influenserka Sofija Šašić rešila je da progovori o temi koja je dugo intrigirala javnost i iskreno priznala sve o odnosu sa svojim ocem, pevačem Željkom Šašićem, otkrivši razlog njihove dugogodišnje svađe.

Naša influenserka Sofija Šašić u centru je pažnje medija još od kada je bila dete i to zbog svojih roditelja Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Iako je ona danas poznata influenserka sa razvijenom mrežom fanova, ona ipak još uvek upada u oči medija upravo zbog svojih roditelja i zbog odnosa sa njima.

Naime, pozanto je da Sofija dugo nije pričala sa ocem, međutim u poslednje vreme kod Sofije se sve češće mogu videti obajve sa ocem sa kojim provodi sve više vremena, a sada su se njih dvoje po prvi put našli zajedno u jednoj emisiji.

Sofija je ovom prilikom progovorila o njihovoj svađi i otvoreno priznala šta je dovelo do narušavanja njihovog odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Dve stvari oko kojih te najviše smara tata? – postavio joj je pitanje voditelj.

Oko trošenja novca, i kada treba da putujem negde, sve ga zanima, sa kim idem, ko vozi, šta ću tamo da radim, još kada mu kažem da ja vozim, nije mu dobro – rekla je Sofija u emisiji Ami G Show, nakon čega ju je voditelj upitao o njihovoj svađi.

– Desile su se neke stvari koje su meni smetale, sada ih više nema. Mi smo se svakako voleli najviše uvek – rekla je Sofija u emisiji „Ami G Show“, pa odgovorila koga više voli mamu ili tatu:

– Jao, Bože! Roditelji su roditelji. Neka bude da ih volim jednako.

Inače, ovo nije bio prvi put da je ona govorila o svađi sa ocem, iako je o ovoj temi veoma retko pričala javno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

– Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca… Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija tada pa dodala:

Dugo nismo pričali, godinama nismo bili ni u kakvom odnosu. Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence