Pretraži

NOVA FOTOGRAFIJA SLAVNOG GLUMCA SLAMA SRCA: Brus Vilis u sve lošijem stanju, supruga emotivnom objavom rasplakala sve! 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Comedy Central UK

Javnost je već nekoliko meseci upoznata sa situacijom koju proživljava slavni glumac i njegova porodica. Naime, nakon što je oboleo od afazije, stanja koje ometa sposobnost govora i pisanja, Brus je morao da povuče iz glume što je javnosti otkrila njegova porodica jednom emotivnom porukom.



– Sa puno obzira Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vreme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, saosećanju i podršci – poručili su u zajedničkoj izjavi koju su objavili na svim društvenim mrežama.

Mnoge je dirnulo što je uz Brusa sve vreme njegova prva supruga, Demi Mur, s kojom je u braku bio 13 godina i s kojom ima tri ćerke: Talulu, Skaut i Ramer, ali od njega se ne odvaja ni njegova druga, 23 godina mlađa supruga, Ema Heming Vilis koja mu pomaže da komunicira.

– Brus ne može mnogo da govori, a čini se i da ne shvata puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Ema tu da mu pomogne da komunicira. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brusa, ali to se događa retko i kratko. Osećaju da im on izmiče i to im slama srce – ispričao je još ranije izvor blizak porodici za američki Radar Online.

https://youtube.com/watch?v=dsbna2JF6Kw

 

Ema takođe fanove obaveštava o Brusovom stanju, a ne skriva da supruga voli i podržava i u dobru i u zlu. Rado se priseća i njihovih zajedničkih trenutaka.

Krajem prošle godine objavila je njihov zajednički video na Instagramu i razveselila svoje brojne pratioce.

Bilo je to te zime, pre 15 godina sam se do ušiju zaljubila u Brusa. Ljubav mog života – napisala je glumica i producentkinja. Na snimku se može videti kako Ema i Brus uživaju u zimskim radostima i ne prestaju da se smeju dok uživaju u zajedničkim trenucima na snegu.

Ovih dana podelila je i video na kom se ona i Brus drže za ruke što je mnoge posebno dirnulo, piše Story.hr. 

Objavila je i stariju zajedničku fotografiju iz romantične šetnje po šumi na kojoj se takođe drže za ruke.

 

 

Ema je ranije, u jednom od retkih intervjua, priznala da je briga za porodicu njoj "uzela danak" jer se nije imala vremena da se posveti sebi. Jednom je prilikom takođe na Instagramu progovorila o tome kako se nosi s tugom.

– Moja tuga može biti parališuća, ali učim kako da živim s njom. Moja poćerka Skaut mi je rekla da je tuga najdublja i najčistija vrsta ljubavi. Nadam se da i vi možete da pronađete neku utehu u tome – napisala je.

Inače, Ema i Brus su se preko zajedničkih prijatelja upoznali 2007. godine, a glumac se u 23 godine mlađu koleginicu navodno zaljubio na prvi pogled.

Venčali su se dve godine kasnije, a na svadbi je bila i njegova bivša supruga Demi Mur sa svojim tadašnjim suprugom Eštonom Kučerom.

Prvo zajedničko dete, ćerka Mejbel stigla im je 2012., a nakon toga su 2014. dobili i Evelin. Na desetu godišnjicu braka obnovili su zavete.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz