Pretraži

ONA U VENČANICI, ON U – VEŠU! Isplivala nikad viđena fotografija Darka i Katarine Lazić nakon venčanja (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Darkova supruga Katarina je objavila njegove fotografije povodom njegovog rođendana na Instagram, a jedna od fotografija je svima zapala za oko.

Novopečeni bračni par Katarina i Darko uživaju u ljubavi, a sudeći po svim objavama i po tome da svuda idu zajedno, jedno je sigurno, a to je da njihova ljubav sve više cveta.

Katarina je povodom Darkovog rođendana objavila kolekciju privatnih fotki kojima je još jednom pokazala koliko su srećni zajedno, a uz to je ostavila komentar koji je raznežio sve.

Reći ću samo da te volim, a ja ću se potruditi da budeš srećan- napisala je Katarina uz objavljene fotografije, od kojih je jedna privukla posebnu pažnju.

Naime, jedna od fotografija koja se našla na njenom Instagramu snimljena je na dan njihovog venčanja, a na kojoj vidimo novopečene supružnike kako odmaraju nakon velikog slavlja koje su upriličili za svoju porodicu i prijatelje.

Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Katarina na njoj pozira nasmejana u venčanici, dok je Darko skinuo odelo i ostao samo u – donjem vešu!

Podsećamo, Katarina je, osim emotivne objave na Instagramu, Darku za rođendan poklonula i skupoceni poklon, a u pitanju je ukrasna figura jednog svetski poznatog brenda čija je cena neverovatnih 300.000 dinara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz