Pretraži

IZNENAĐENJE U PONOĆ: Darka Lazića supruga iznenadila skupocenim poklonom, pevač ostao u neverici

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Porodica Lazić danas ima još jedan razlog za slavlje!

Folker Darko Lazić puni 32. godine, a njegova novopečena supruga Katarina, odlučila je da mu ovom prilikom priredi neočekivano iznenađenje.

Podsetimo, ovaj par koji je svoju ljubav iz mladosti obnovio, a potom odlučio i da je ozvaniči, je priredio veliko venčanje pre dva meseca, a Katarina je nedavno progovorila o poklonima koji su dobili na venčanju, o čemu više možete pročitati ovde.

Sada je Darko usnimio svoju suprugu i pokazao šta je to ona njemu kupila za rođendan. Naime, tačno u ponoć, on je snimio Kaću kako vozi i otkrio da je ona izrazila želju da mu otpeva. Ona je potom započela rođendansku pesmicu na engleskom i izvukla kesu sa zadnjeg sedišta.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Kada je video o kakvom poklonu se radi, Darko je počeo da ponavlja „Ja ću tebe da ubijem“, a potom pokazao da se radi o skupocenom poklonu marke Filip Plejn. Darko je potom u sklopu snimka napisao „Volim te najviše“, pokazavši da mu je Katarina ispunila želju što se poklona tiče.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darku su zatim mnogi prijatelji, kolege, ali i članovi Katarinine porodice uputili rođendanske čestitke na društvenoj mreži Instagram.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz