Pretraži

TREND KOJI SE VRAĆA SVAKOG LETA: Kako odabrati idealnu cvetnu haljinu?

Life
0
sreća, devojka, horoskop, astrologija
Foto: Alena Kratovich / Alamy / Alamy / Profimedia

Čini se da svaka devojka u svom ormanu poseduje bar jednu, ako ne i više, komada ovog savršenog letnjeg izbora kada su u pitanju autfiti.



Cvetne haljine su definitivno jedna od efektnijih i ženstvenijih izbora za tople letnje dane, a ukoliko si njihov ljubitelj donosimo ti par saveta i trikova kako da odabereš onu koja će ti najbolje stajati.

Osnovna boja

Kod odabira cvetne haljine važnu ulogu igra osnovna boja modela. Najsigurnije varijante za koje se možeš odlučiti su crna, bela, siva, bež ili boja slonovače, jer su to neutralne nijanse uz koje će se boje cveća savršeno uklopiti. Na ovim neutralnim bojama šarenolikost cveća će još više doći do izražaja. Ukoliko pronađeš haljinu sa živopisnom osnovnom bojom i živopisnim cvetovima i izgleda dobro, to je super, ali imaj na umu da će ti ona biti izazovnija za kombinovanje sa cipelama, torbom i aksesoarima.

Veličina cvetova

Veličina cvetova na ovim haljinama može značajno uticati na to kako izgleda vaša figura. Ukoliko izabereš krupno cveće, izgledaćeš punije, dok manji cvetovi i oni srednji veličine vizuelno skidaju kilograme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise (@louiselhp)

Boja cvetova

Devojkama tamnijeg tena će bolje stajati cvetovi nežnih i pastelnih boja. A ukoliko imaš svetliji ten, slobodno biraj cvetove živopisnijih boja, kao što su crvena, plava, žuta ili narandžasta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life