Pretraži

HIPNOTISALA INSTAGRAM FOTKOM U BIKINIJU: Danijela Dimitrovska novom objavom usijala mreže, o njenom BRUTALNOM telu svi pričaju! (FOTO) 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/danijeladimitrovska

Iako je oduvek važila za jednu od najlepših žena sa domaće javne scene, Danijela u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu činjenicu da izgleda bolje nego ikada. 



Naime, Danijela odnedavno uživa u novoj ljubavi u koju je uplovila nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića, a njen novi izabranik, mladi fudbaler Jevrem Kosnić, definitivno čini nasmejanom i srećnom, o čemu svedoče i njene fotografije i video snimci koje deli putem društvenih mreža.

Dimitrovska je sada pozirala u minijaturnom bikiniju i to na letnjem vetru, koji je pokazao svaku njenu liniju na telu dok je pokušavala da se ogrne maramom za plažu.

Foto: Instagram printscreen/danijeladimitrovska

Foto: Instagram printscreen/danijeladimitrovska

 

"Ti si se ponovo rodila nakon razvoda", "Sto posto prirodna lepota, milina za oči", "Najlepša žena koju sam videla", "U svakom smislu predivna, svaka čast", samo su neki od komentara koji su se nizaki ispod Danijeline objave. 

Podsetimo, Danijela je nedavno prvi put javno progovorila o razvodu i teškom periodu sa kojim se dugo borila.

– Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelj, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd – izjavila je Danijela nedavno tokom gostovanja na Kurir televiziji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz