Pretraži

„NE ZNAM KO BI ME TRPEO“: Trojpec otvoreno o ljubavnom životu, priznao kako se slaže sa Vojažem na setu (video)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Trojpec je u poslednjih nekoliko godina deo brojnih projekata koji su privukli pažnju publike, te interesovanje za njega i njegov život ne jenjava.



Ipak, kako sam kaže njegov privatni život trpi zbog njegovog posla. Glumac je otkrio da trenutno nije u ljubavnoj vezi, ali da je uvek zaljubljen.

Slabo imam vremena za ljubavni život. Pa ne, mislim pored ovoga koliko radim zaista ne znam ko bi me trpeo i kako bi stigao. Zaljubljen sam ja, ne brinite, uvek.

S obzirom na to da trenutno snima treću sezonu popularne serije "U klinču", u kojoj jednu od glavnih uloga tumači reper Voyage, Trojpec je podelio utiske sa snimanja, ali i da li je savetima usmeravao mladu zvezdu.

Ja i Mićko se slažemo jako dobro. Jako mi je drag i gotivimo se, uzajamno imamo neku ljubav. Jako je dobar dečko i jako se dobro snašao na snimanju. Nisam u fazonu "Dođi da ti da čika Trojpec savet", ali u svakodnevno govoru potpomažemo jedni druge, uradi ovo, ovako ili onako, mislim da je to uobičajna stvar – rekao je glumac.

Šta je to još obeležilo prethodnu nedelju u svetu showbizz-a možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz