Pretraži

VIŠE NEĆE MOĆI DA VAS DODAJU! Zbog nove opcije koju je WhatsApp uveo više niko neće moći da vam dosađuje

Hi-Tech
0
Photo: Screenshot/WhatsApp

Mnogi korisnici WhatsApp-a negoduju zbog toga što ih drugi korisnici bez pitanja dodaju u razne grupe, a zatim im brojne notifikacije dosađuju.

——————– Sponsored ——————–

Imamo dobre vesti za sve koji nisu zadovoljni takvim mogućnostima koje je ova aplikacija dosad nudila – to više neće biti moguće, ukoliko uključite zaštitu.

Notifikacije koje ne daju mira postaju stvar prošlosti, a pomoću nove sekcije za podešavanje privatnosti u okviru WhatsApp aplikacije koja će biti zadužena za to da sprečava dodavanje u chat grupe bez pristanka korisnika. Ažuriranje je zvanično objavljeno 3. novembra, tako da se očekuje da grupni razgovori uskoro pruže više zadovoljstva, te posluže samo za razmenjivanje važnih i korisnih informacija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Nova opcija već može da se aktivira preko ‘Account’ > ‘Privacy’ > ‘Groups’ sekcija, a korisnik može da bira između tri modela – ‘Everyone’, ‘My Contacts’ ili ‘My Contacts Except.’ U prvobitnoj verziji postojala je i opcija ‘Nobody,’ ali je zamenjena zbog toga što su korisnici tražili opcije koje su preciznije i koje nude detaljniju kontrolu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech