Pretraži

SLUČAJNO STE OBRISALI PORUKE NA WHATSAPP-U: Evo kako možete da ih vratite!

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Bilo da koristite iPhone ili Android, trebalo bi da znate da se poruke sa WhatsApp-a ne brišu trajno. Tako da, ukoliko ste slučajno obisali neku prepisku, postoji jednostavan način vratite nestale poruke.

——————– Sponsored ——————–

Kada obrišete neku poruku, u četu vam se pojavi obaveštenje da je poruka obrisala, ali je ona i dalje u memoriji telefona, a možete da je "vratite" uz pomoć  WhatsApp rezervne kopije.

Sistem ove aplikacije je takav da pravi rezervne kopije svih poruka, svakog jutra u 2 sata što možete da promenite u samoj aplikaciji.



Da biste pročitali obrisanu poruku, deinstalirajte WhatsApp, a zatim ga ponovo instalirajte. Nakon što se opet prijavite, moći ćete da vratite sve razgovore i rezervne kopije. Samo izaberite opciju za oporavak i biće vam vraćeni svi razgovori, uključujući i obrisane poruke koje će biti prikazane kao da nikada nisu ni brisane.

Čak i bez upotrebe rezervne kopije, brojne aplikacije nude opciju za otkrivanje obrisanih poruka s WhatsAppa.

Aplikacije poput Notification History Log i Notification Log prikazuju vam sva obaveštenja sačuvana u registru vašeg mobitela, uključujući i razgovore s WhatsAppa.

Ponovnim pokretanjem telefona, takođe možete da resetujete registar obaveštenja, brišući svaku šansu za povratak obrisanih poruka.

Photo: Screenshot/WhatsApp

Photo: Screenshot/WhatsApp

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech