Pretraži

OSUĐEN NA 14 GODINA ZATVORA: Influenser pokušao da otme web sajt uz pretnju pištoljem

Influence
0
Photo: Creative Commons Zero - CC0

Poznati američki influenser Rosi Loratio Adams II je osuđen na 14 godina zatvora zbog zavere kako bi preoteo web sajt uz pretnje pištoljem.

——————– Sponsored ——————–


27-godišnjem influenseru presuda je izrečena ove nedelje nakon što je okrivljen da je kovao zaveru da silom dobije internet domen uz pretnje i nasilje. Adams, poznatiji kao Polo je osnovao profil "State Snaps" 2015. godine dok je studirao, a na društvenim mrežama je imao miliona pratilaca, a na njima je često objavljivao neprimerene fotografije mladih ljudi dok su pijani ili nagi.

Njegovi pratioci su koristili hešteg "Do It For State" kako bi mu ukazali na nove fotografije ovog tipa na društvenim mrežama, a Rosi je želeo da iskoristi ovaj slogan i registruje ga kao internet domen "doitforstate.com" kako bi proširio biznis.



Međutim, Sedar Rejpids je već koristio ovaj domen, a  influenser mu je nekoliko puta tražio da mu ga proda sve do juna 2017. godina kada se sa rođakom Šermanom Hopkinsom odvezao do kuće Rejpidsa, gde je Šerman upao sa pištoljem i fantomkom, ali i konkretnim uputstvom kako da ovaj prebaci web sajt na Adamsa.

Nakon što mu je Hopkins uperio pištolj u glavu, Sedar je uspeo da se oslobodi, ali je upucan u nogu dok je Hopkinsa ranio i poznao policiju. Provalnik je preživeo i dobio 20 godina zatvora.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence