Pretraži

ZVANIČNO JE: ,,Sluškinjina priča“ nastavlja sa emitovanjem ovog datuma

Popcorn
0
Photo: Youtube/ Hulu

,,Sluškinjina priča" osvojila je simpatije gledalaca u rekordnom roku, a nakon završetka treće sezone ove serije fanovi su sa nestrpljenjem čekali da čuju datum prikazivanja četvrte sezone. 

I dočekali su ga! Zvaničan nalog serije na Tviteru je objavio tizer, a iz priloženog se može videti da serija nastavlja svoje emitovanje 28. aprila.



Očekuje se da serija nastavi tamo gde je treća sezona stala – sa Džun (Elizabet Mos) koju druge sluškinje nose. Deca koja su uspela da pobegnu u Kanadu verovatno će, takođe, biti velika tema, kao i sudbina Serene (Ivon Strahovski) koja je u poslednjoj epizodi uhapšena i moraće da odgovara za svoje saučesništvo u silovanju.

Razlog odlaganja četvrte sezone je epidemija korona virusa. Da će COVID-19 uticati na seriju objavila je Elizabet Mos na svom Instagramu još 16. marta.

 Prekinuli smo produkciju četvrte sezone kako bi sačuvali zdravlje i bezbednost naše ekipe i pridružili se svetu u borbi protiv ove nedaće. Ova serija je moj život, a ljudi koji na njoj rade moja proodica. Ništa mi nije važnije od njihove bezbednosti – navela je Mosova tada, koja je inače i producent serije.

Inače, MGM i Hulu objavili su da će takođe raditi ekranizaciju nastavka romana "Sluškinjna priča" – "Testamenata" koje je Margaret Atvud nedavno izdala. Još uvek nije sigurno da li će priča "Testamenata" biti deo četvrte sezone.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn