Pretraži

O NJENOM VERENIČKOM PRSTENU SVI PRIČAJU: Viktorija Bekam podelila prelepe vestI

Life
0
Photo: Instagram/victoriabeckham

Dvadesetjednogodišnji sin Davida Bekama i Viktorije Bekam potvrdio je da je nedavno zaprosio dvadesetpetogodišnju glumicu Nikol Pelc, koja je glumila u Transformersima.

,,Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da se uda za mene i rekla je da, najsrećniji sam čovek na svetu", napisao je Bruklin na Instagramu uz sjajnu fotografiju budućeg bračnog para, koju je napravila sestra Harper, a na kojoj se vidi Nikolin prsten sa dijamantima. "Obećavam da ću jednog dana biti najbolji muž i najbolja tata. Volim te."



Nikol je prokomentarisala post uz dirljive reči "Tako sam sretna da što mogu da kažem da si moj", istovremeno potvrđujući vesti o veridbi na svojoj Instagram stranici. "Učinili ste me najsretnijom devojkom na svetu", napisala je Nikol Bruklinu na svom Instagramu. "Jedva čekam da ostatak života provedem pored tebe. Tvoja ljubav je najdragoceniji dar. Toliko te volim, dušo i hvala tebi Harper na ovoj fotki."

Nakon što je dvojac podelio vesti, Bruklinova mama Viktorija podelila je na svom Instagramu takođe da se par verio. "Najuzbudljivije vesti! Ne možemo biti srećniji što se Bruklin i Nikol venčavaju!"  napisala je. "Želim vam toliko ljubavi i životne sreće."

Takođe, javne čestitke nisu izostale ni od Davida Bekama, Bruklinovog oca. "Čestitke ovim prelepim ljudima. Dok zajedno započinju ovo uzbudljivo putovanje, tako smo sretni zbog vas." – napisao je on. 

Prošlo je šest meseci od kako je par prvi put objavio svoju romansu na društvenim mrežama. I Bruklin i Nikol su počeli da objavljuju jedno drugo na Instagramu u januaru. Otprilike u isto vreme, Bruklin je poslao slatku počast svojoj devojci u čast njenog rođendana, napisavši: "Srećan rođendan dušo, imaš tako neverovatno srce."

Na Bruklinov rođendan u martu, Nikol se oglasila na društvenim mrežama i objavila kolaž fotografija svog dečka. "Srećan rođendan ljubavi mog života, ti imaš najlepše srce koje sam ikad upoznala."

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life