Pretraži

ADIDAS HOLIDAY AKCIJA: Sara Jo, Bojan Perić, Matea Milosavljević i Andrija Jo te pozivaju da učestvuješ u humanitarnoj akciji i ujedno osvojiš vredne nagrade

Life
0
Photo: Promo

Svaki dan je pravi dan za darivanje, ali uoči novogodišnjih praznika to posebno dolazi do izražaja jer je mnogo onih koji, nažalost, nisu u prilici da dobiju poklon.

Zato je za kraj 2020. adidas odlučio da organizuje nešto izvanredno i da obraduje mališane iz Svratišta za decu u Krfskoj i na Novom Beogradu, kao i tinejdžere iz Kafe Bara 16 u okviru Centra za integraciju mladih. Pored toga, pripremljene su i vredne nagrade za najkreativnije koji se priključe humanitarnoj Holiday akciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Zajedno sa svojim partnerima, pevačicom Sarom Jo, glumcima Mateom Milosavljević i Bojanom Perićem, kao i influenserom Andrijom Jo, adidas, poznati sportski i lifestyle brend, vas sve poziva da se pridružite tako što ćete do 27. decembra da napravite paketić sa očuvanom garderobom, knjigama, sveskama, igračkama, gedžetima ili sredstvima za ličnu higijenu i donesete ga u holiday corner u adidas radnji u TC Galerija Belgrade.

Tamo ćete dobiti zahvalnicu, ali i šansu da osvojite nagradu. Sve što je potrebno jeste da na zahvalnici napišete kreativnu čestitku za mališane kojima su paketići namenjeni, ostavite podatke i ubacite je u kutiju. Od tog momenta ste u igri da osvojite jedan od tri vaučera za šoping u ovoj radnji i to u vrednosti od 36.000
dinara. Imena onih koji su napisali najkreativnije čestitke i tako osvojili vaučer za šoping biće proglašena 28.12. na Instagram profilu @kafebar16.

,,Za sve ovo potrebno je vrlo malo truda. Godinu za nama treba da završimo sa osmehom na licu, a svet je mnogo lepši uz dečije osmehe, zato se pridružite adidas Holiday akciji" pozvala je Sara Jo sve koji su u prilici da učestvuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic)

Praznici su vreme darivanja i radosti, a ovo je prilika da 2020. završite dobrim delom i humanim gestom. Poštujte sve mere bezbednosti i obavezno ponesite zaštitne maske. Vidimo se u TC Galerija!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life