Pretraži

STIGLA NOVA TUŽBA: Pucanje nije bilo u scenariju, „Boldvin igrao ruski rulet“?

Life
0
Screenshot: Youtube/Hilaria's Grift

Mejmi Mičel, supervizor scenarija na snimanju koja je pozvala hitnu kada je Boldvin pucao, podnela je juče novu tužbu protiv glumca, jer, kako tvrdi, "prema scenariju nije bilo neophodno da se puca iz pištolja tokom kobne scene", prenose strani mediji.

U tužbi piše da je scenario predviđao snimanje tri kadra – Boldvinovih očiju, mrlje krvi i Boldvinovog torza "dok spušta ruku do korica i vadi pištolj", ali da se "nigde ne pominje da iz pištolja treba da puca Boldvin ili bilo ko drugi".

Mičel navodi i da je Boldvin trebalo sam da proveri da li pištolj ima bojevu municiju, a ne da se oslanja na tvrdnju pomoćnika režisera da je revolver Kolt 45 bio bezbedan za upotrebu.



To je potvrdio i njen advokat Glorija Olred.

 – Prema našem mišljenju, Boldvin se igrao ruskog ruleta odlučivši da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što ga je uzeo u ruke.

Ovo je Boldvinu druga tužba, jer je ranije član ekipe već podneo tužbu protiv glumca, ali i producenta filma za nesavesno ponašanje tokom snimanja. 

Na snimanju filma "Rust" dogodila se velika tragedija kada je holivudski glumac Alek Boldvin slučajno ubio svoju koleginicu Halinu Hačins i ranio Hoela Souzu.

Podsećamo, incident se dogodio na snimanju jedne scene u improvizovanoj crkvi u Novom Meksiku. Halina Hačins je nakon ranjavanja helikopterom odvezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde su konstatovali njenu smt.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life