Pretraži

,,MISLIM DA ĆE PESMA DA DONESE LJUBAV I MIR“: Grupa THCF predstavila fanovima novu numeru „Panda“ (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Članovi grupe THCF odlučili su da započnu promociju albuma pesmom "Panda" jer ona odiše pozitivnom energijom i dobrim vajbom koji je trenutno svima potreban. Osim toga, Bore je nedavno na društvenim mrežama objavio da će postati "tata panda maloj pandici", što je aludiralo i na naziv same numere.

– Ima veze sa ljubavlju i mirom. Saznanje da ću postati otac i meni prija, generalno nema neko dublje značenje. Od svega nam treba malo beg u pozitivniju atmosferu. Mislim da će "Panda" da to donese – istakao je on za IDJTV.



Kada je reč o zvuku, reper je otkrio da je "Panda" brža verzija od pesme "Problem manje" u izdanju IDJTunes-a.

– To je neki afro trep, trep. Razlikuje se od prethodnih, svaki put uradimo nešto drugačije i ovo će biti totalno drugačije – rekao je Bore.

Spot za pesmu "Panda" premijerno je prikazan na IDJVideos.tv Youtube kanalu, a što se tiče ekranizacije Bore ju je prokomentarisao budući da se pojavljuju atraktivne devojke i da je njegova supruga Milica u našoj emisiji "Quiz" rekla da joj smeta snimanje spotova sa golišavim ženama.

– Videla je spot, zadovoljna je spotom i nije pravila probleme – kazao je Bore, koji je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za IDJTV najavio veoma kvalitetnu muziku na novom albumu, koji će izaći posle Nove godine.

Poslušajte numeru "Panda" i u komentarima ostavite utiske i ocene:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika