Pretraži

POSLE KIJE VERUJEM U BRAK, OPET SE ŽENIM: Sloba planira svadbu sa Jelenom, evo kada

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović konačno je potvrdio da je u vezi sa Jelenom Đuričanin Marković, sa kojom su ga pripadnici sedme sile povezivali, a nedugo nakon priznanja je otkrio da planira venčanje.

——————– Sponsored ——————–

Sloba se prošlog leta razveo od Kije Kockar i posle toga nije imao ozbiljne veze. Jelena ga je potpuno osvojila zbog čega je rešio da ponovo stane na "ludi kamen".

Radanović je priznao da nije izgubio veru u ljubav nakon razvoda od Kije.

– Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku sledeće godine. Bitno je da posle razvoda sa Kijom i dalje verujem u instituciju braka – rekao je pevač za "Informer".

Jelena Đuričanin Marković je još uvek u braku sa Igorom Markovićem sa kojim ima dvoje dece, iako su se odavno rastali.

  • Je l' treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela?! Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban na milion i jedan način – izjavila je ona za pomenuti dnevni list.


Sloba je priznao da je Jelena bila uz njega u trenucima kada je pre dva meseca izbio incident sa Kijom Kockar.

Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene u svim lepim i teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu – objasnio je Sloba za "Informer" i dodao da ju je upoznao sa svojom porodicom:

  • Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu decu! Jelena će biti na mom zajedničkom nastupu sa Cecom Ražnatović. Ako nađem desetak slobodnih dana posle praznika, otići ćemo na odmor.

Podsetimo, Sloba se u utorak, 17. decembra, prvi put pojavio u javnosti sa Jelenom i tada je obelodanio i ozvaničio njihovu romansu.

On je naglasio da su od skoro u vezi. Prema njegovim rečima, bili su samo prijatelji, a onda je to preraslo u nešto više.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz