Pretraži

Kanje Vest se javno izvinio Kim zbog pominjanja abortusa i Nort, fanovi misle da mu je ona uzela telefon i napisala to (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest
  • Želeo bih da se izvinim mojoj ženi Kim što sam izašao javno sa nečim što je privatna stvar. Nisam je pokrio kao što ona pokriva mene. Kim, želim da kažem da znam da sam te povredio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvek bila tu za mene – napisao je Kanje.


Mnogi njegovi pratioci pomislili su da Kanje nije tvitovao, već njegova supruga Kim, koja mu je uzela telefon i izvinila se sebi u njegovo ime.

  • Verovatno je pod lekovima i spava, a Kim je uzela njegov telefon. Kim je na tvom telefonu, moramo ga izbaviti odatle. Bez izvinjenja Kris Džong Un? Sada znamo ko nosi pantalone – komentarisali su fanovi.

Pre nego što je zatražio Kim oproštaj, Kanje je opleo po njenoj porodici u tvitovima, gde je njenu majku Kris Džener nazvao Kris Džong Un.

Reper je takođe na Tviteru pisao kako su Kim i Kris htele da ga hospitalizuju zbog njegovog narušenog mentalnog zdravlja, a kasnije je sve obrisao.

  • Kim je pokušala da dođe u Vajoming sa doktorom da me zaključaju kao u filmu "Get Out" jer sam plakao dok sam govorio o spašavanju života moje ćerke – napisao je Kanje.

On je šokirao fanove kada je objavio da je majka Kim Kardašijan prodala njen kućni video.

  • Kunem se Bogom da Nortina mama nikada ne bi prodala svoj snimak seksa, to je odluka moje tašte. Na ranču sam, nađite me – naveo je reper.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz