Pretraži

PREŠAO JE SVAKU GRANICU: Kim Kardašijan i njena porodica pokušavaju da zaštite decu od drame koju je napravio Kanje

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian
  • Kim i njena porodica štite decu koju ima sa Kanjeom od celokupne drame i situacije sa njim. Cela njena porodica brine da deca ne budu svedoci toga toga – rekao je izvor za "US Weekly".

Rijaliti zvezda je nedavno dobila podršku od svoje sestre Kortni Kardašijan i njenog bivšeg partnera Skota Disika. Bivši bračni par je odveo starletinu i reperovu najstariju decu Nort i Sejnta na plažu sa svojim naslednicima u ponedeljak, 27. jula.

Podsetimo, Kim i Kanje su se zavetovali jedno drugom na ljubav u Italiji u maju 2014. U braku su dobili četvoro dece: Nort, Sejnta, Čikago i Psalma.

Nakon što je 4. jula najavio svoju predsedničku kampanju 2020. godine, Vest je održao govor na svom prvom mitingu 19. jula. On se obratio javnosti u Južnoj Karolini i kroz suze otkrio da su on i Kim razmatrali da ona abortira kada je bila trudna sa Nort.



Sledećeg dana, Vest se oglasio na Tviteru i tvrdio kako je Kim pokušala da ga hospitalizuje sa svojom majkom Kris zbog njegovog narušenog mentalnog zdravlja.

U utorak, 22. jula, njegovi ispadi na društvenim mrežama su se nastavili jer je tvrdio da "pokušava da se razvede" od Kim. Osvajač Gremija je majku svoje supruge, Kris Džener, takođe nazvao "Kris Džong Un".

Kanje se javno izvinio Kim, a potom je u subotu, 25. jula, posetila bolnicu u blizini ranča u Vajomingu. Rijaliti zvezda je otputovala tamo, kako bi sa suprugom bila u ponedeljak.

Izvor  je rekao da se Kim „toliko trudila da mu pomogne“ usled njegovih borbi, ali da se ona i njena porodica „osećaju kao da je zaista prešao granicu, govoreći o njima javno i deleći privatne porodične stvari".

Osim toga, drugi izvor ekskluzivno je otkrio da je slavni par „govorio o razvodu“ pre nedavnih događaja.

  • Kim je želela da ovaj brak funkcioniše, kao i Kanje – objasnio je izvor i dodao:

  • Oboje se još vole, i još uvek postoji interesovanje da ovaj brak funkcioniše, ali poslednjih meseci deluje manje verovatno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz