Pretraži

NAKON VERIDBE KUPILA NOVU KUĆU: Zavirite u dom Demi Lovato od 7 miliona dolara (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi Lovato se može pohvaliti najboljom godinom do sada, nakon što je potrošila 7 miliona dolara na moderan dom. Kako piše Variety, pop zvezda je u svoje ruke uzela ključ velepne vile, koja se nalazi na imanju koje se prostire na 789 kvadratnih metara, sa šest spavaćih soba i devet kupatila na području Studio City-ja.

Kuhinja je opremljena najsavremenijim aparatima i modernim površinama. Takođe, u sklopu kuće ima dve garaže, bašte, ogromno dvorište, bazen i spa i spoljnu kuhinju sa roštiljem.

Demi i Maks Erih će sigurno provesti vreme sami posle veridbe u julu. Nakon šest meseci ljubavne romanse, glumac je pitao Demi da li želi da se uda za njega sa masivnim dijamantskim prstenom vrednim oko milion dolara.



U junu je 28-godišnjakinja prodala kuću na Hollivud Hillsu i predozirala se pre dve godine. Sada se seća 24. jula kao svog „čudotvornog dana“, a u svojoj nedavnoj objavi na Instagramu otkrila je fanovima koliko je napredovala.

  • Samo dve godine nakon tog strašnog dana – podelila je tada Demi i dodala:

 – Verena sam sa ljubavlju svog života i mogu iskreno reći da se osećam slobodnom od svojih demona. Nikad nisam mislila da je ta osećanja bila moguća. I to ne samo zato što sam se zaljubila, ​​već zato što sam u protekle dve godine radila više na sebi nego tokom celog života.

Kako izgleda pevačicin novi dom možete pogledati OVDE.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz