Pretraži

Teodora otkrila da li joj Nino brani da objavljuje provokativne fotke

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je odlučila da svoj emotivni život ne krije od očiju javnosti, pa je svoju vezu obelodanila pre nekoliko meseci upravo u našoj emisiji Quiz, ukoliko niste ispratili možete pogledati OVDE.

Ona je neko ko vrlo vredno radi na svojoj karijeri, i svoje fanove često obraduje velikim hitom. Međutim, zbog situacije sa korona virusom morala je neke svoje planove da odloži. Poznato je već da je spremila dva dueta sa MC Stojanom, kao i jedan sa svojom koleginicom Eminom Jahović, koje publika sa nestrpljenjem isčekuje.



Takođe, Teodora je u nekoliko navrata govorila da je konačno pronašla osobu sličnu sebi kada je ljubavni život u pitanju, kao i da je naišla na čoveka koji ima razumevanje kada je u pitanju njen posao. Pored muzičke karijere, Teodora je dosta posvećena i društvenim mrežama, pa na njenom profilu možemo videti fotografije u raznim izdanjima, a one koje su najviše pažnje privukle su poslednje gde je provokativno pozirala.

Kako mediji prenose, Nino je zabranio Teodori da objavljuje fotografije koje su provokativne, a nas je zanimalo da li je to istina, pa smo kontaktirali pevačicu.

To su teške budalaštine i još jedna laž u moru neistina kada sam ja u pitanju. Ja inače ne bih davala komentar na ovu temu, ali pošto ste to vi, uvek ću se odazvati. Sve ono što sam do sada tražila u momku, dobila sam u Ninu. Apsolutno razume moj posao i veruje u ono što radim. Kao što sam i na početku rekla, on mi je pre svega prijatelj, pa nakon toga partner. Zdrav odnos, pun razumevanja, tako da moram još jednom da kažem da je ovo teška budalaština – iskrena je bila Teodora.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz