Pretraži

ODBRUSILA MU: Baka Prase se javio Jeleni Đoković i dobio odgovor kakav nije očekivao

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ jelenadjokovicndf / IDJTV

Kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu, Ilić je odlučio da je vreme da nekako dođe do najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića kako bi se makar slikao sa njim i iskoristio priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.



Međutim, kako bi to izveo odlučio je da se javi Noletovoj supruzi Jeleni.

– Znam da je ovog big dil, ali postoji li šansa da se slikam sa Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer sam ja sad broj jedan na Jutjubu, a on u tenisu. Viđam ga u restoranu često. Razmišljao sam da li postoji mogućnost da se slika u mojoj trenerci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo – napisao joj je Baka.

Međutim, od Jelene nije dobio odgovor kakav je očekivao.

– Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Bravo, to je super stvar. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate – odgovorila je ona, a Baka je taj razgovor pročitao u svom jutjub videu na svom kanalu.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz