Pretraži

XTINA STALA UZ BRITNI: ,,Tortura mora da prestane“

Showbiz
0
Photo: Instagram/xtina

Pop zvezda se oglasila na društvenim mrežama, gde je napisala da često razmišlja o Britney, te da joj je veoma žao zbog onog kroz šta prolazi u životu.

– Neprihvatljivo je da bilo koja žena, muškarac ili ljudsko biće ne može da kontroliše svoj život, odnosno da ne može da živi onako kako želi. Da budeš ignorisan ili zlostavljan od onih koji su ti ‘najbliži’ je najgora i najtužnija stvar koju mogu da zamislim. Ovakva tortura ostavlja posledice na nečiju psihu koje nisu male i ne treba da budu zanemarene – napisala je Agilera.



Pevačica navodi kako nije upoznata s onim što se dešava iza zatvorenih vrata porodice. Informiše se o slučaju putem medija i onoga što čuje u javnosti. Međutim, ističe da ovako nešto Brit nimalo ne zaslužuje.

– Ženi koja je radila pod pritiskom, kakav mnogi ne mogu ni zamisle, želim svu slobodu sveta kako bi živela sretno. Verujte mi, to i zaslužuje – zaključila je pevačica. 

Podsetimo, Spirsova je poslednjih 13 godina pod starateljstvom oca, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu.

– Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Zaslužujem promene – rekla je pevačica na sudu. Britni je jasno dala do znanja da želi da starateljstvo nad njom prestane.

– Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena – istakla je Britney između ostalog u svedočenju.

O Britninom izlaganju na sudu možete detaljnije da čitate OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz