Pretraži

TV Shows

IDJTUBE NEWS

Svake nedelje imate priliku da saznate novosti o svojim omiljenim jutjuberima u našoj TV-emisije IDJTube News. Svake nedelje u 13h na IDJTV-u, kao i na YouTube kanalu IDJTube.TV.

IDJHOT

IDJHot je emisija koja u stopu prati sva dešavanja sa domaće i svetske showbizz scene. Pored intervjua sa najpopularnijim pevačima, glumcima, sportistima, imate priliku da zavirite iza kamera snimanja muzičkih spotova, da saznate najaktuelnije vesti sa svih društvenih mreža i priliku da svom omiljenom izvođaču postavite pitanje u okviru rubrike „One on One“. Uplovite u 15-minutnu Hot showbizz zabavu sa voditeljkom emisije, Jovanom Medić, premijerno svakog petka od 20h.

QUIZ

Emisija Quiz je format u kome dva gosta postavljaju pitanja iz privatnog zivota jedno drugome i na taj nacin proveravaju koliko se zaista dobro poznaju. Učestvuju poznate ličnosti koje mogu biti prijatelji, parovi, članovi porodice, saradnici… Na desert pitanja odgovara prvi gost, a potom i drugi, a onaj koji ima vise tacnih odgovora je pobedio. Ovaj zanimljivi i porodicni format se emituje premijerno svake nedelje u 18h na IDJTV-u.

ONE ON ONE

Emisija u kojoj poznati odgovaraju na pitanja publike. Svako ko želi svoju omiljenu poznatu ličnost da pita nešto, može to učiniti putem društvenih mreža i, uz malo sreće, odgovor dobiti u emisiji ONE ON ONE.

IDJMASH

U svega par minuta, informišite se o najaktuelnijim dešavanjima na domaćoj i stranoj showbizz sceni. Kroz tri dinamična minuta u ovom showbizz dnevniku vam pružamo kratke, jasne i najsvežije informacije o vašim omiljenim zvezdama. IDJ MASH se emituje premijerno ponedeljkom, sredom i petkom od 22h Emisije su nakon premijernog emitovanja, dostupne i na našem YT kanalu IDJTV.