Pretraži

Zašto Kajli Džener skriva svoju decu na društvenim mrežama? Ovo nije prvi put – 2018. je već jednom obrisala sve ćerkine fotografije

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kyliejenner

Za članicu Kardašijan – Džener porodice, Kajli, odavno je poznato da preferira skrivanje svog privatnog života, te i da ne voli da eksponira svoju decu javno. Iako je stalno pod budnim okom paparaca, ona se neumorno trudi da zaštiti svoje najmilije članove porodice.

Poslednji događaj mnoge je zbunio, a Kloi Kardašijan je objasnila šta se dešava i zašto se Kajlina starija ćerka, Stormi, ne vidi na zajedničkim fotografijama njihove dece.

Kloi Kardašijan je otkrila zašto u svojim objavama na društvenim mrežama lice ćerke svoje sestre Kajli Džener skriva pomoću emotikona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Zvezda rijaliti šoa „Kardashians“ na Instagramu obično obaveštava svoje fanove o porodičnim okupljanjima i malim izletima sa decom. U većini slika na kojima se nalazi Kajlina ćerka Stormi, Kloi je njeno lice prekrila emotikonima.

Korisnici Instagrama su sada tražili od Kloi da objasni zašto to radi. U karuselu slika, jedan od fanova pitao je: „Zašto sakrivate Stormino lice?“.

Na to je Kloi odgovorila: „Zato što je njena mama to tražila.“ Međutim, nisu svi bili zadovoljni tim odgovorom, jer su neki fanovi dovodili u pitanje njegovu istinitost, s obzirom na to da se u pojedinim objavama Stormino lice ipak vidi.

Korisnik @jasminemishkanian je napisao: „Ali jasno možete videti njeno lice na video snimku.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Drugi korisnik @deschantelle je stao u odbranu Kajli i napisao: „Verujem da Kajli ne želi da Stormi bude prikazivana. Realno, ova deca su previše mlada da bi dala pristanak za fotografisanje, a Kajli je bila žrtva toliko pozitivne, ali i negativne pažnje zbog svog izgleda, što mislim da je dovelo do negativne slike o sebi. Verovatno pokušava da spasi svoju ćerku od ove javne pažnje i da joj omogući da sama odluči kada bude starija. Mislim da je to veoma pozitivno, posebno s obzirom na to koliko su oči uprte u njih. Sećam se da je jednom rekla, mislim, da se nije prijavila za slavu i da bi bila srećnija bez nje. Međutim, izgradila je ime za sebe što je divno, ali je sjajno što to ne nameće svojoj deci.“

Prisetimo se, ovo nije prvi put da Kajli radi ovakve stvari kada je u pitanju skrivanje deteta, ona je još 2018. godine odlučila da obriše sve Stormine slike sa profila ne bi li uspela da sačuva njenu privatnost, ali su verni fan profili ipak imali kopije fotografije, te nije uspela u tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Kajli nije dalje objašnjavala svoje razloge za brisanje Storminih slika sa svog Instagrama, ali kada je ranije sa zadovoljstvom delila fotografije svoje bebe, fanovi su ih koristili kao takozvane dokaze kako bi podržali neprijatnu teoriju zavere da Travis Skot nije Stormin otac.

U nekim slučajevima, čak su postavljali slike bebinog lica pored fotografija Kajlinog telohranitelja (koji je sam negirao spekulacije da je on Stormin otac).

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News