Pretraži

„ZASITILI SMO SE“: Pljugica progovorio o odnosu sa Desingericom, pa otkrio dalje planove za karijeru

News
0
Foto: Instagram printscreen/lulepljugica

Dvojac Desingerica i Pljugica već nešto više od godinu dana dižu pravu buru u javnosti kako svojom muzikom, tako i nastupima i medijskim pojavljivanjima.

Često su tema komentara u medijima i na društvenim mrežama zbog svog kontroverznog ponašanja, ali se već neko vreme spekuliše i o njihovom odnosu.

Naime, pre izvesnog vremena proširile su se glasine da nešto u odnosu ovog dvojca ne štima. Iako se o tome nisu javno izjašnjavali, navodno postoji mogućnost da svako krene svojim putem kada je karijera u pitanju.

Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica gostovao je u jednom podkastu, gde je između ostalog progovorio i o njihovom odnosu, te odgovorio na pitanje koje sve zanima, a to je da li ostaju dvojac.

  • Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone bili zajedno. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada – rekao je on, a potom otkrio da već ima spremne solo pesme, kao i da su malo drugačijeg muzičkog pravca nego dosad.

  • Imam tri pesme koje radim. Biće top i drugačiji fazon i isti fazon, biće tu više pevanja, vidim da ljudi vole to.

Ovaj dvojac nedavno je gostovao na koncertu Nućija i Vojaža, ali su mnogi primetili da se na samom događaju nisu pojavili zajedno već svako u društvu svoje lepše polovine što je samo još više podgrejalo glasine.

  • On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji – rekao je Desingerica tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News