Pretraži

Veselje u reperovom domu: Biba proslavio rođenje sina u društvu poznatih lica sa javne scene, slavlje nije moglo da prođe bez čuvenog srpskog običaja! (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/bibismols

Reper Biba je pre nekoliko dana dobio sina sa svojom suprugom, a sada je na svom Instagram profilu podelio fotografije sa proslave povodom rođenja sina, gde su neke od zvanica bile kolege sa javne scene.

Biba ne prestaje sa muzičkim uspesima, ali očigledno da mu i na privatnom planu sve ide kako treba. On je pre nekoliko meseci stao na ludi kamen, a ubrzo nakon toga se saznalo da će i postati otac po prvi put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bibismols (@bibismols)

On je nedavno objavio fotografiju sa svojim sinom, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je Biba svog sina “obukao“ u Crni Cerak majicu. Komentari sa čestitkama su se nizali, a među njima su se našle i čestitke od njegovih kolega sa muzičke scene kao što su Indođija, Cvija, Gazda Paja.

Sada je Biba na svom Instagram profilu podelio fotografije i snimke sa proslave rođenja sina, a na proslavi su se našli mnogi poznati kao što je Vojaž, Nucci, glumac Pavle Mensur, članovi Crnog Ceraka, ali i mnogi drugi njemu važni ljudi.

Kako stari srpski običaj nalaže, kada se u porodici rodi dete potrebno je pocepati majicu ocu, a upravo je takve snimke objavio Đorđe gde je pokazao pratiocima kako su mu njegovi prijatelji pocepali majicu.

Sudeći po slikama i snimcima njegovih prijatelja koji su otkrili na Instagram storiju, on je za svog sina zajedno sa suprugom odabrao ime Nikola.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News