Pretraži

“VEĆ ZNAM NJEGOVO IME“: Kortni i Trevis otkrili kako će se zvati njihov sin!

News
0
kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni bi ovih dana na svet trebalo da donese svoje prvo dete sa Trevisom Barkerom, a sada su progovorili o tome i kako će se njihov sin zvati.

Kortni je prošla kroz razne nedaće tokom svoje trenutne trudnoće, a zbog komplikacija je u jednom trenutku završila i u bolnici.

Brzom reakcijom i adekvatnom negom lekara Kortnino stanje ubrzo je stabilizovano, a uz nju je sve vreme bio njen izabranik Trevis Barker, koji je u tom trenutku prekinuo turneju i hitno doputovao kako bi bio uz svoju suprugu.

Trevis je nedavno gostovao u jednom podkastu, pa je tada saopštio javnosti da su odabrali ime za njihovog sina koji bi trebalo da dođe na svet u narednih nekoliko dana.

Kako je istakao, ime je odabrano još u junu, ali nisu želeli javnosti to da saopštavaju.

Ipak, s obzirom na to da se termin Kortninog porođaja bliži, odlučili su da svima otkriju koje ime su odabrali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Trevis je potvrdio da bi dečakovo ime trablo da bude Roki, a kasnije je u nastavku podkasta objasnio zašto su se baš odlučili na to ime za svog sina.

“Sviđa mi se ime Roki 13“ rekao je Trevis,“To je ime koje mi se već dugo mota po glavi“, pa je dodao da je razlog tog imena to što je  Roki Džordž svirao gitaru u bendu koji on jako voli,“Što se tiče broja 13, mislim da je to najbolji broj svih vremena.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

On je čak jednom prilikom na Kortninoj fotografiji na Instagramu napisao “Već znam njegovo ime“, pa je čak tada stavio svima do znanja da je konačna odluka oko imena doneta.

– U odabiru imena je učestvovala i Trevisova ćerka Alabama, te je svom tati predložila neka imena poput Ademars, Patek i Klaud, uglavnom neka čudna imena – rekao je Trevis.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News